Tænder og tandbehandling​

Hos Rødovre Dyreklinik ønsker vi altid at yde den bedste behandling af dit kæledyr. Tandbehandling er hos os et vigtigt element i jeres kæledyrs sundhed. 8 ud af 10 hunde over 2 år har allerede dannet tandsten og optil 2/3 af katte over 6 år har smertefulde tandresorptioner. 

Derfor anbefaler vi et årligt tandtjek af dit kæledyr i forbindelse med sundhedsundersøgelse og vaccination. Vurderes det, at dit kæledyr behøver en tandbehandling bookes dette. Vores tandbehandling kommer som en pakkeløsning, så vi kan yde den mest optimale og korrekte undersøgelse af kæledyrets mund.

Her på klinikken udføres altid en blodprøve for at opnå en sikker bedøvelse. Under selve tandbehandlingen udføres fuld røntgenundersøgelse af alle tænder. Dette er et vigtigt led, da det giver det korrekte billede af kæledyrets tandstatus. Her opdager man ofte skjulte sygdomme, der gemmer sig under tandkødet. Herudover udføres en tandrensning med ultralyd, polering, samt en undersøgelse af mundhulen.

​Vores dyrlæge Martin Niemann har gennemgået Tanddyreklinikkens Level of Excellence in Veterinary Dentistry. Samtidig er vores veterinærsygeplejerske Nanna Hansen uddannet fagveterinærsygeplejerske i tænder og tandbehandling. Derfor har vi på klinikken erhvervet os helt nyt tandudstyr med høj standard for at sikre de bedste behandlingsmuligheder til jeres kæledyr. Vores faguddannede tandteam sikrer, at vi på klinikken kan tilbyde en bred vifte af tand- og mundhuleindgreb.

Disse omfatter blandt andet:

  • Simpel samt kirurgisk ekstraktion af alle typer tænder for eksempel i forbindelse med parodontose.
  • Ekstraktion af tilbageholdte mælketænder.  
  • Vurdering og regulering af fejlbid såsom base narrow canines og traumatiske over- og underbid.  
  • Rodbehandling samt tandfyldninger i forbindelse med tandfraktur og infektiøse tilstande.

Afhængig af indgreb samt omfang, bestræber vi os på at arbejdet udføres i én bedøvelse. Der laves således et fuldt overblik over dit kæledyrs tandstatus, og du bliver ringet op undervejs med hensyn til, hvilke indgreb der skal udføres for at sikre en sund mund. 

CVR: 20127538

​Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

​​

Læs om klinikken ➔

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.30

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Kontakt klinikken

​Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid !

 

​​Telefon 36 70 42 06

​​

Lucernevej 56, 2610 Rødovre

Rutevejledning til klinikken

​​

Mail: info@roedovredyreklinik.dk​