Reproduktion hos kat

At få et kuld killinger er en stor beslutning. Vi står derfor klar til at rådgive dig om din kats egnethed til avl, så du kan træffe den bedste beslutning for dig og din kat. Hos Rødovre Dyreklinik har vi stor ekspertise og erfaring inden for reproduktion hos kat.

Fertilitet hos kat

Når din kat skal indgå i avl 

Hos Rødovre Dyreklinik hjælper vi dig med at realisere drømmen om killinger. Vi ved, at killinger er en stor beslutning, og at der er mange overvejelser forbundet med Projekt Killinger. Derfor står vi klar til at rådgive dig, der overvejer at bruge din kat til avl. På baggrund af din kats fysiske og psykiske sundhed, vurderer vi dens egnethed til avl. Sådan sikrer vi, at du træffer den bedste beslutning for både dig og din kat.  

Hos Rødovre Dyreklinik har vi stor erfaring og ekspertise inden for reproduktion hos kat. Når beslutningen om killinger er taget, rådgiver vi dig gennem hele forløbet fra parring til fødsel.  

Vi er certificeret kattevenlig klinik 

Vi ved, at katte er følsomme væsner. Det tager vi selvfølgelig højde for. Vi er certificeret Cat Friendly Clinic. Det betyder, at vi tager de nødvendige foranstaltninger for at skabe et stressfrit miljø for din kat, når den besøger vores klinik. Det skal være en god oplevelse at komme til dyrlægen. 

Book en konsultation

Vi står klar til at tage imod dig og din kat.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Fertilitetsudredning. 
  • Drægtighedsundersøgelse. 
  • Vurdering af kuldstørrelse. 
  • Fødselshjælp og kejsersnit.