​    

Personale

LONE PAREDES - FAGDYRLÆGE​

Uddannet dyrlæge 1989.

Lige efter studiet startede jeg med 3 måneders efteruddannelse på et Dyrehospital i Pennsylvania, USA. Derefter arbejdede jeg i forskellige smådyrspraksis, inden jeg købte Rødovre Dyreklinik i oktober 1993. Efterfølgende har jeg taget en to-årig overbygning, så jeg nu er fagdyrlæge indenfor hund og kat. For at bevare titlen som fagdyrlæge, som jeg erhvervede i 1999, skal man kunne dokumentere overfor Dyrlægeforeningen at man løbende efteruddanner sig. Titlen tildeles for 5 år ad gangen. Jeg har deltaget i talrige kongresser i udlandet bl.a. fem gange i Orlando, Birmingham, Amsterdam og senest Barcelona. Jeg har især uddannet mig indenfor intern medicin, tænder, bløddelskirurgi, adfærd og reproduktion. Den sidste kongres jeg har deltaget i var verdenskongressen indenfor smådyr, som for første gang nogensinde blev afholdt i København i september 2017. Sideløbende med mit arbejde har jeg selvfølgelig haft et hav af kæledyr bl.a. heste, katte, kaniner og hunde. Jeg har opdrættet et kuld, korthårede gravhunde, ruhåret hønsehunde og senest to kuld Australian Shepherd. Det med at være opdrætter har også givet en masse erfaring i det praktiske dyrlægearbejde indenfor reproduktion.

HENRIETTE OUTZEN PETERSSON - DYRLÆGE

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i januar 2016. Jeg har altid vidst jeg skulle arbejde med smådyr og min helt store interesse har, allerede tidligt på studiet, været indenfor kirurgi. I sommeren 2015 drog jeg til Mississippi State University Veterinary College, USA for at deltage i en intensiv kirurgisk rotation. Rotationen gav mig en masse kompetencer indenfor bløddelskirurgi hos hund og kat, som jeg bruger den dag i dag. Direkte efter mit specialeforsvar tiltrådte jeg som smådyrsdyrlæge hos Byens Dyreklinik, Nakskov. Her har jeg indtil maj 2017, varetaget alle former for patienter men særligt kirurgiske samt tandpatienter har prydet min hverdag. Ud over kirurgi er øjenlidelser samt hudpatienter noget som optager mig meget. Som en del af min efteruddannelse har jeg bl.a. deltaget i hudkurser hos HESKA, øjnkurser samt deltaget i flere scanningskurser af den drægtige tæve – ”estimering af fødselstermin”. Jeg har været på praktiske dentale kurser indenfor kirurgisk ekstraktion af tænder hos hund og kat. I fremtiden planlægger jeg videreuddannelse indenfor smådyrssektionen herunder mere kirurgi og medicinsk udredning af vores kæledyr.

Ligesom vores veterinærsygeplejerske Christina er jeg meget passioneret i marsvin og kaniner og behandling heraf. I hjemmet holder jeg selv marsvin og chinchilla samt vores hund Ellie. 

MARTIN SCHOU NIEMANN - DYRLÆGE

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i februar 2019, hvor jeg kort efter startede hos Rødovre Dyreklinik. Siden før jeg startede på dyrlægestudiet, var det smådyr der havde min interesse. Efter et par år, fandt jeg ud af at særligt tand- og mundhulearbejde var noget jeg gerne så et fremtidigt arbejde koncentrere sig om.​ Denne forhåbning, har jeg heldigvis fået lov at forfølge hos Rødovre Dyreklinik, hvorfor meget af min arbejdsdag går med netop denne type patienter.

I hjemmet har jeg endnu ingen kæledyr men jeg nyder dog godt af mine forældres labrador F1'er, Keiko.

CHRISTINA VILDERSHØJ – AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske fra Centrum Dyreklinik i København i 2013, hvor jeg frem til maj 2016 var ledende veterinærsygeplejerske. Herefter startede jeg på Rødovre Dyreklinik, men i 2017 fik jeg pludselig mulighed for at søge ind på dyrlægestudiet, hvilket betyder at jeg i dag er på klinikken på deltid, og uddanner mig til dyrlæge ved siden af.

Min store interesse er marsvin og kaniner, og jeg har taget en del kurser om denne patientgruppe, herunder et praktikophold i Australien på en klinik kun for kaniner og marsvin. Jeg holder også foredrag for andre veterinærsygeplejersker og har lavet et kompendie der er brugt som undervisningsmateriale på veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Privat opdrætter jeg marsvin og bruger meget af min tid på bestyrelsesarbejde for Dansk Marsvineklub, hvor jeg bl.a. rådgiver om marsvin.

Udover alle marsvinene, deler jeg hus med min kæreste og to skønne sibiriske skovkatte.

Jeg er desuden cand. mag. i fransk og spansk og har undervist i mange år, inden jeg realiserede min drøm om at arbejde med dyr.

Æresbevisninger:

Hansenberg-medaljen 2013 – uddelt til de fem bedste elever på årgangen

Årets Veterinærsygeplejerske 2014 – uddelt på Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde​

NANNA LOUISE HANSEN - AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Ballerup dyreklinik i juni 2019. Under min elevtid brugte jeg 14 dages praktik på et Charity dyrehospital i London, hvor jeg fik en masse god erfaring og fik et indblik i, hvilke arbejdsopgaver en veterinærsygeplejerske i London havde. Herefter var jeg klar til nye udfordringer og til at få endnu mere erfaring som veterinærsygeplejerske. Jeg startede derfor på Rødovre dyreklinik, hvor i til dagligt vil møde mig på telefonen, i skranken samt under operationer, hvor monitering under anæstesi vil være i fokus. Et af mine store faglige interesseområder er tandbehandling og forebyggelse af tandproblemer hos hund og kat. Udover at være meget interesseret i tænder finder jeg ernæring og adfærd utrolig spændende. Jeg vil altid være klar til at vejlede og hjælpe klienter med deres kæledyr inden for disse områder.

Privat bor vi på landet med en masse kæledyr og nyder lange gåture i den danske natur, hvor mine hunde selvfølgelig altid er med. Herudover træner jeg at gå spor med den ene af mine hunde, hvilket er en god aktiveringsmetode af den træningsparate hund.  

SOFIE SANDBERG - VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEV

Jeg er i juni 2017 startet som klinikassistent på Dyreklinikken Rungstedvej, hvor jeg i oktober 2017 overgik til veterinærsygeplejerske-elev. Efter 2.5 gode år i vante rammer i Rungsted, var jeg klar til nye udfordringer, og jeg startede derfor på Rødovre Dyreklinik i december 2019.

I vil her på klinikken kunne træffe mig både på telefon og bag skranken, derudover til jeg være til stede under diverse operationer og behandlinger af jeres dyr.

I hjemmet holder jeg en chihuahua, Mille. 

Mit hjerte har altid været hos dyrene, specielt heste og hunde har altid fyldt en del i min hverdag, så udover min egen hund, og klinikkens skønne besøgende, har jeg hest i fritiden. Derudover træner jeg TRX og bruger tid med venner og familie..

​KATRINE FYLLGRAF CHRISTENSEN - VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEV

Mit navn er Katrine og jeg er i juli 2018 startet som veterinærsygeplejerske-elev på Rødovre Dyreklinik. Inden jeg kom til Rødovre Dyreklinik har jeg taget mit VSP-grundforløb på Hansenberg Kolding. Derefter tog jeg direkte til staten Oklahoma, USA hvor jeg på Benchmark Animal Hospital, var i praktik og levede og boede i 7 mdr. på klinikken. Her deltog jeg i alle veterinærsygeplejerske relaterede arbejdsopgaver og assisterede de ansatte dyrlæger, under diverse operationer. I USA varetog vi både store og mindre husdyr, men her fandt jeg ud af, at særligt katte og hunde havde min primære interesse.

Privat bor jeg i Storkøbenhavn, hvor jeg godt kan lide at bruge tid på at lave mad til venner og familie. Da jeg ikke har mulighed for selv at holde dyr hvor jeg bor, passer jeg gerne mine venners dyr og særligt Henriettes hund Ellie, er min ynglings plejehund :D.

I fremtiden sigter jeg mod at blive en knald- hamrende god veterinærsygeplejerske og muligvis specialisere mig videre indenfor rette område.

SABINE PØTHE - VETERINÆRSYGEPLEJERSKE - ELEV

Med en stor portion livserfaring i lommen og en enorm lærelyst startede jeg som veterinærsygeplejerskeelev ved Rødovre Dyreklinik i juli 2020. De næste 3 år vil jeg suge til mig af viden fra dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne i klinikken mens jeg uddanner mig.
Jeg har tidligere arbejdet på internater i både udlandet (USA og Bosnien) samt her i Danmark og vil nu gerne fordybe mig endnu mere i det veterinære arbejde.
Jeg har selv en skøn Golden Retriever på snart 11 år og nyder at ride en tur når muligheden byder sig, både på ferie og herhjemme. Jeg glæder mig til at se jer i klinikken og give jer og jeres vidunderlige dyr den bedste mulige service.

LOUISE BACH - DYRLÆGESTUDERENDE

I juni 2018 startede jeg som dyrlægestuderende på Rødovre Dyreklinik, hvor jeg primært varetager klargøring til patienter og rengøring af klinikkens udstyr og lokaler. Derudover hjælper jeg dyrlægerne og sygeplejerskerne med diverse opgaver.

Jeg elsker at følge med i dyrlægernes arbejde, så jeg kan tilegne mig en masse viden indenfor mit kommende fag og jeg har også været i praktik hernede af flere omgange.

Jeg har altid haft en stor forkærlighed for familiedyrene med særlig interesse for tandsygdomme og endokrine lidelser. Jeg tænker derfor, at når jeg er færdig med mit studie, at jeg ender som smådyrsdyrlæge.

I hjemmet har jeg selv Ludvig en langhåret gravhund og Amalie en Maine Coon, som jeg bruger en del af min fritid på. 

Åbningstider

Mandag

​08:00 - 17:00​

Tirsdag​

​08:00 - 17:00​

Onsdag​

08:00 - 17:00​​

Torsdag​

08:00 - 18:30​​

Fredag​

​08:00 - 17:00​

​Tlf.: 36 70 42 06

Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid ! 

Klinikken

Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

Læs mere om hvad vi kan her.

​Rødovre Dyreklinik | Lucernevej 56 | 2610 Rødovre | Tlf.: 36 70 42 06 |

E-mail:info@roedovredyreklinik.dk CVR: 20127538​