​    

Operationer

​PROCEDURE FOR OPERATIONER

Vi lægger vægt på at der før, under og efter en operation bliver ydet en professionel indsats, så du som dyrejer kan føle dig tryg.

Nedenfor er beskrevet vores procedure for indlæggelse:

  1. Indledende undersøgelse
  2. Indskrivning
  3. Bedøvelse
  4. Operationen
  5. Opvågning
  6. Udskrivning

1. INDLEDENDE UNDERSØGELSE

Allerede ved den indledende undersøgelse, hvor det konstateres, at dit kæledyr har en operationskrævende sygdom, bliver du nøje informeret om lidelsen og om hvad operationen indbebærer.​

2. INDSKRIVNING


På selve operationsdagen mødes du af den dyrlæge, som senere har ansvaret for operationen. Her har du mulighed for at stille yderligere spørgsmål.

Dyret møder fastet, hvilket betyder, at dyret ikke har fået foder efter kl. 21.00 aftenen før operationen. Dyret skal have fri adgang til vand i løbet af natten. Undtaget er kaniner og andre gnavere, der ikke skal fastes før operation.

3. BEDØVELSE


På klinikken anvendes kun meget sikre bedøvelsesmidler. Vore bedøvelsesprincipper kan sammenlignes med forhold på menneskehospitaler: Patienten vejes for at sikre korrekt dosis. Herefter foretages en kredsløbsundersøgelse for at sikre, at det er forsvarligt at foretage bedøvelsen. Det anbefales i øvrigt, at der foretages en blodundersøgelse før bedøvelse og operation, især for særlige risikopatienter. Vi har overvågningsudstyr til måling af dyrets puls, blodtryk, vejrtrækning m.m.

4. OPERATIONEN


Vi lægger vægt på, at den samme dyrlæge og veterinærsygeplejerske følger dit kæledyr gennem et sygdomsforløb. På den måde lærer man hinanden at kende, og dyrene får tillid til personalet.

Vor operationsstue indeholder alt udstyr, der skal til, for at indgrebet kan foregå under betryggende og sterile forhold. Klinikken lægger vægt på, at dyrlægen, som udfører operationen, har en grundig viden om og erfaring i det aktuelle indgreb.

Under operationen og efterbehandlingen sørger vi for fuld smertebehandling.

Mens dit kæledyr er under bedøvelse klipper vi kløerne og analkirtlerne udtømmes mv.

5. OPVÅGNING

Efter operationen bliver dit kæledyr lagt til opvågning i specielt ventilerede burrum med varme i gulvet. Kæledyret bliver nøje observeret under hele forløbet.​​

6. UDSKRIVNING

Når du afhenter dit kæledyr efter operationen, bliver du mødt af den dyrlæge, som har haft ansvaret for operationen. Du får orientering om operationens forløb og en grundig vejledning i det videre behandlingsforløb, samt hvad du som dyreejer skal være opmærksom på.

Åbningstider

Mandag

​08:00 - 17:00​

Tirsdag​

​08:00 - 17:00​

Onsdag​

08:00 - 17:00​​

Torsdag​

08:00 - 18:30​​

Fredag​

​08:00 - 17:00​

​Tlf.: 36 70 42 06

Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid ! 

Klinikken

Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

Læs mere om hvad vi kan her.

​Rødovre Dyreklinik | Lucernevej 56 | 2610 Rødovre | Tlf.: 36 70 42 06 |

E-mail:info@roedovredyreklinik.dk CVR: 20127538​