​Procedure for operationer hos Rødovre Dyreklinik

Vi lægger vægt på at der før, under og efter en operation bliver ydet en professionel indsats, så du som dyrejer kan føle dig tryg.

Nedenfor er beskrevet vores procedure for indlæggelse:​

1. Indledende undersøgelse

​Allerede ved den indledende undersøgelse, hvor det konstateres, at dit kæledyr har en operationskrævende sygdom, bliver du nøje informeret om lidelsen og om hvad operationen indebærer. ​​

2. Indskrivning

​På selve operationsdagen mødes du af den dyrlæge, som senere har ansvaret for operationen. Her har du mulighed for at stille yderligere spørgsmål.

Dyret møder fastet, hvilket betyder, at dyret ikke har fået foder efter kl. 21.00 aftenen før operationen. Dyret skal have fri adgang til vand i løbet af natten. Undtaget er kaniner og andre gnavere, der ikke skal fastes før operation.​

3. Bedøvelse

På klinikken anvendes kun meget sikre bedøvelsesmidler.

Vores bedøvelsesprincipper kan sammenlignes med forhold på menneskehospitaler: Patienten vejes for at sikre korrekt dosering. Herefter foretages en kredsløbsundersøgelse for at sikre, at det er forsvarligt at foretage bedøvelsen. Det anbefales i øvrigt, at der foretages en blodundersøgelse før bedøvelse og operation, især for særlige risikopatienter. Vi har overvågningsudstyr til måling af dyrets puls, blodtryk, vejrtrækning m.m.

4. Operationen

Vor operationsstue indeholder alt udstyr, der skal til, for at indgrebet kan foregå under betryggende og sterile forhold. Klinikken lægger vægt på, at dyrlægen, som udfører operationen, har en grundig viden om og erfaring i det aktuelle indgreb.

5. Opvågning

Efter operationen bliver dit kæledyr lagt til opvågning i specielt ventilerede burrum med varme i gulvet.​

Kæledyret bliver nøje observeret under hele forløbet.​​

6. Udskrivning

Når du afhenter dit kæledyr efter operationen, bliver du mødt af den dyrlæge, som har haft ansvaret for operationen.

Du får orientering om operationens forløb og en grundig vejledning i det videre behandlingsforløb, samt hvad du som dyreejer skal være opmærksom på.

CVR: 20127538

​Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

​​

Læs om klinikken ➔

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.30

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Kontakt klinikken

​Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid !

 

​​Telefon 36 70 42 06

​​

Lucernevej 56, 2610 Rødovre

Rutevejledning til klinikken

​​

Mail: info@roedovredyreklinik.dk​