Personale

LONE PAREDES

FAGDYRLÆGE​

Jeg blev uddannet dyrlæge i 1989, og købte Rødovre Dyreklinik i 1993. Jeg har efterfølgende taget en to-årig overbygning, så jeg nu er fagdyrlæge indenfor hund og kat. Jeg har deltaget i talrige kongresser i udlandet, og har især efteruddannet mig indenfor intern medicin, tænder, bløddelskirurgi, adfærd og reproduktion.

Sideløbende med mit arbejde har jeg haft et hav af kæledyr bl.a. heste, katte, kaniner og hunde. Jeg har opdrættet et kuld korthårede gravhunde, ruhårede hønsehunde og senest to kuld Australian Shepherd. At være opdrætter har samtidig givet en masse erfaring i det praktiske dyrlægearbejde indenfor reproduktion.​​

MAJA THIRSTRUP SIMONSEN På barsel

DYRLÆGE 

Jeg er uddannet dyrlæge i 2019 og har siden da arbejdet i smådyrsklinik. I August 2021 er jeg blevet ansat på Rødovre Dyreklinik, hvor jeg forhåbentlig skal være mange år endnu.

Mine faglige interesser er især indenfor billeddiagnostik, medicinske lidelser hos hunde og katte samt kikkertoperationer, men alle facetter af dyrlægejobbet fascinerer mig.

Dyr har altid været en stor del af mit liv og vil altid være det. Derhjemme har vi vores toller Allan og border collien Daisy, som jeg bruger meget tid på at træne og gå ture med. Derudover er der en kat samt 4 får på matriklen. 

MARTIN SCHOU NIEMANN  På barsel

DYRLÆGE

Jeg blev uddannet dyrlæge i februar 2019, hvor jeg kort efter startede hos Rødovre Dyreklinik. Jeg har stor interesse indenfor tand- og mundhulearbejde hos vores kæledyr og har heldigvis fået lov at forfølge denne interesse hos Rødovre Dyreklinik. Jeg har bl.a. efteruddannet mig indenfor hud samt halthed. Derudover er jeg i februar 2021 startet på TandDyreklinikkens Level of Excellence in Veterinary Dentistry (TDK-LEVD), som er et 1,5 år langt forløb med en afsluttende eksamen.


Jeg har endnu ikke selv kæledyr, men nyder dog godt af mine forældres labrador F1’er Keiko.​

CAMILLA REINHOLT PETERSEN​

​​DYRLÆGE

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i juni 2022 med speciale i familiedyr, og har siden arbejdet i smådyrspraksis. I marts 2023 startede jeg på Rødovre Dyreklinik.

Jeg har en generel bred faglig interesse indenfor faget, med særlig interesse for udredning af medicinske sygdomme hos hund og kat samt billeddiagnostik, herunder især ultralydsskanning.

Jeg er oprindeligt vokset op på landet i Jylland med heste, hunde og katte. Privat bor jeg med min hund, Futte, i Sydhavnen.

CHRISTINA VILDERSHØJ

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2013 og startede hos Rødovre Dyreklinik i 2016. I 2017 fik jeg dog mulighed for at søge ind på dyrlægestudiet, hvorfor jeg i dag er på klinikken på deltid og uddanner mig til dyrlæge ved siden af. Min store interesse er marsvin og kaniner, og jeg har taget en del kurser om denne patientgruppe, bl.a. et praktikophold i Australien på en klinik kun for kaniner og marsvin. Jeg opdrætter marsvin og bruger meget af min tid på bestyrelsesarbejde i Dansk Marsvineklub. Jeg deler derudover hus med min kæreste og to skønne sibiriske skovkatte.

Æresbevisninger; Hansenberg-medaljen 2013 (uddelt til de fem bedste elever på årgangen), Årets Veterinærsygeplejerske 2014.​​

NANNA LOUISE HANSEN På barsel

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE, FAGVETERINÆRSYGEPLEJERSKE I TÆNDER OG TANDBEHANDLING

Jeg blev uddannet som veterinærsygeplejerske i juni 2019 og har siden været på Rødovre Dyreklinik. Et af mine store faglige interesseområder er tandbehandling og forebyggelse af tandproblemer hos hund og kat. Derudover finder jeg også ernæring og adfærd utrolig spændende. I oktober 2021 afsluttede jeg min uddannelse som Fagvæterinærsygeplejerske i Tænder og Tandbehandling.

Privat bor jeg på landet med en golden retriever, en labrador retriever, en kat og heste.​

​SOFIE S. LAUDRUP - På barsel

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg startede som elev hos Rødovre Dyreklinik tilbage i december 2019, og er i marts 2021 blevet færdiguddannet som veterinærsygeplejerske, og kan derfor nu kalde mig selv for Autoriseret veterinærsygeplejerske her på Rødovre dyreklinik. I vil her på klinikken træffe mig både på telefon og bag skranken. Derudover vil jeg være til stede under diverse operationer og behandlinger af jeres dyr.

Mit hjerte har altid været hos dyrene, og privat har jeg en Chihuahua.
​Derudover elsker jeg lange gåture/løbeture, samt at bruge tid med venner og familie.​​

PIA RASMUSSEN

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg blev uddannet veterinærsygeplejerske i 2010 og har arbejdet både i smådyrspraksis, med dyreværn og med dyreforsikringer.

Tæt klientkontakt og omsorgsfulde pleje af klinikkens patienter er noget af det jeg vægter allerhøjest i min dagligdag.

Jeg vil derfor gøre mit for, at du og dit kæledyr får en tryg og behagelig oplevelse hver gang I besøger os.

Hjemme hos mig bor en gammel, sød og lidt for rund kat, ved navn, Leon.

KATRINE SOMMER

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE - Fagveterinærsygeplejerske i Klinikrelateret Familiedyrs Adfærd

​​Jeg blev færdiguddannet på Karlslunde dyrehospital i 2013. Sidst har jeg været på Himmelev dyreklinik og blev i            september 2022 ansat på Rødovre Dyreklinik. Jeg har en stor interesse for hundeadfærd og er færdig med første del af  faguddannelsen i adfærdsbehandling af hunde og katte, som adfærdsrådgiver.

MARIE REBIEN MORTENSEN 

VETERINÆRSYGEPLEJERSKE ELEV

​Jeg startede som veterinærsygeplejerske elev på Rødovre Dyreklinik i marts 2022. I vil kunne træffe mig bag skranken og i telefonen. Derudover er jeg med til at pleje og passe dyrene hvis de bliver indlagt hos os.

Privat har jeg altid haft dyr i mit liv, og derhjemme har jeg min huskat, Molly og min hest Vincent, som jeg bruger mange timer i skoven med. 

​NANNA KØEL NIELSEN

DYRLÆGESTUDERENDE

Jeg startede på Rødovre dyreklinik i september 2020, hvor jeg primært varetager klargøring til dagens patienter og rengøring af klinikkens udstyr og lokaler. Det kan ske, at i møder mig i ferieperioder og ved helligdage, da jeg i disse dage hjælper på klinikken med diverse opgaver. Før jeg startede på dyrlægeuddannelsen har jeg arbejdet to år på en anden dyreklinik som klinikassistent, hvor jeg varetog mange forskellige opgaver. Jeg har derfor et godt indblik i hverdagen på en dyreklinik.


Privat har jeg en Cavalier King Charles, Lady, en kat, Max og heste.

MATHIAS DAMHOLDT
DYRLÆGESTUDERENDE

Jeg startede på Rødovre dyreklinik i august 2022, hvor jeg primært står for at gøre klinikkens udstyr og lokaler klar til dagens gerning, og i mine ferier hjælper til med diverse på klinikken. Før jeg startede på dyrlægeuddannelsen, har jeg læst biologi og haft mange forskellige jobs. Jeg syntes det at arbejde med dyr, er det det hele handler om og alt i faget syntes jeg er spændende.

SIGNE FREDERIKKE DITHMER

​​DYRLÆGESTUDERENDE

Jeg blev ansat på klinikken i november 2022, og i kan forvente at møde mig en masse i receptionen, eller i telefonen når i ringer til klinikken. Derudover er jeg at finde omme bagi, hvor jeg klargører dagens patienter, hjælper til ved konsultationer, operationer og i laboratoriet.

Jeg blev bachelor i veterinærmedicin i sommeren 2022, og starter på kandidaten i efteråret 2023. Privat har jeg to katte, Felix og Luis

CVR: 20127538

​Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

​​

Læs om klinikken ➔

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.30

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Kontakt klinikken

​Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid !

 

​​Telefon 36 70 42 06

​​

Lucernevej 56, 2610 Rødovre

Rutevejledning til klinikken

​​

Mail: info@roedovredyreklinik.dk​