Personale

LONE PAREDES

FAGDYRLÆGE​

Jeg blev uddannet dyrlæge i 1989, og købte Rødovre Dyreklinik i 1993. Jeg har efterfølgende taget en to-årig overbygning, så jeg nu er fagdyrlæge indenfor hund og kat. Jeg har deltaget i talrige kongresser i udlandet, og har især efteruddannet mig indenfor intern medicin, tænder, bløddelskirurgi, adfærd og reproduktion.

Sideløbende med mit arbejde har jeg haft et hav af kæledyr bl.a. heste, katte, kaniner og hunde. Jeg har opdrættet et kuld korthårede gravhunde, ruhårede hønsehunde og senest to kuld Australian Shepherd. At være opdrætter har samtidig givet en masse erfaring i det praktiske dyrlægearbejde indenfor reproduktion.​​

HENRIETTE PETERSSON

DYRLÆGE (på barsel)

Jeg blev uddannet dyrlæge i januar 2016 og startede på Rødovre Dyreklinik i 2017. Jeg har stor interesse indenfor kirurgi, og tog under studiet til Mississippi State University Veterinary College, USA, for at deltage i en intensiv kirurgisk rotation. Udover kirurgi er øjenlidelser samt hudpatienter noget som optager mig meget. Jeg har bl.a. efteruddannet mig med hudkurser hos HESKA, øjenkurser og tandkurser samt scanningskurser af den drægtige tæve. Fra juni 2020 er jeg startet på efteruddannelsen indenfor bløddels- og ortopædkirurgi, som er et 2-årigt forløb med en certificeret eksamen, som giver titlen GPCert(SAS).

Som yderligere kompetence har jeg stor erfaring indenfor diagnosticering og behandling af gnavere herunder marsvin, kaniner mv. Jeg holder selv marsvin og chinchilla samt vores hund Ellie.​​

Maja Thirstrup Simonsen 

DYRLÆGE 

Jeg er uddannet dyrlæge i 2019 og har siden da arbejdet i smådyrsklinik. I August 2021 er jeg blevet ansat på Rødovre Dyreklinik, hvor jeg forhåbentlig skal være mange år endnu. 

Mine faglige interesser er især indenfor billeddiagnostik, medicinske lidelser hos hunde og katte samt kikkertoperationer, men alle facetter af dyrlægejobbet fascinerer mig.

Dyr har altid været en stor del af mit liv og vil altid være det. Derhjemme har vi vores toller Allan og border collien Daisy, som jeg bruger meget tid på at træne og gå ture med. Derudover er der en kat samt 4 får på matriklen. 

MARTIN SCHOU NIEMANN

DYRLÆGE

Jeg blev uddannet dyrlæge i februar 2019, hvor jeg kort efter startede hos Rødovre Dyreklinik. Jeg har stor interesse indenfor tand- og mundhulearbejde hos vores kæledyr og har heldigvis fået lov at forfølge denne interesse hos Rødovre Dyreklinik. Jeg har bl.a. efteruddannet mig indenfor hud samt halthed. Derudover er jeg i februar 2021 startet på TandDyreklinikkens Level of Excellence in Veterinary Dentistry (TDK-LEVD), som er et 1,5 år langt forløb med en afsluttende eksamen.


Jeg har endnu ikke selv kæledyr, men nyder dog godt af mine forældres labrador F1’er Keiko.​

CHRISTINA VILDERSHØJ

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg blev uddannet som veterinærsygeplejerske i 2013 og startede hos Rødovre Dyreklinik i 2016. I 2017 fik jeg dog mulighed for at søge ind på dyrlægestudiet, hvorfor jeg i dag er på klinikken på deltid og uddanner mig til dyrlæge ved siden af. Min store interesse er marsvin og kaniner, og jeg har taget en del kurser om denne patientgruppe, bl.a. et praktikophold i Australien på en klinik kun for kaniner og marsvin. Jeg opdrætter marsvin og bruger meget af min tid på bestyrelsesarbejde i Dansk Marsvineklub. Jeg deler derudover hus med min kæreste og to skønne sibiriske skovkatte.

Æresbevisninger; Hansenberg-medaljen 2013 (uddelt til de fem bedste elever på årgangen), Årets Veterinærsygeplejerske 2014.​​

NANNA LOUISE HANSEN

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE, FAGVETERINÆRSYGEPLEJERSKE I TÆNDER OG TANDBEHANDLING

Jeg blev uddannet som veterinærsygeplejerske i juni 2019 og har siden været på Rødovre Dyreklinik. Et af mine store faglige interesseområder er tandbehandling og forebyggelse af tandproblemer hos hund og kat. Derudover finder jeg også ernæring og adfærd utrolig spændende. I oktober 2021 afsluttede jeg min uddannelse som Fagvæterinærsygeplejerske i Tænder og Tandbehandling.

Privat bor jeg på landet med en golden retriever, en kat og heste.​

​KATRINE FYLLGRAF CHRISTENSEN

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg startede som elev hos Rødovre Dyreklinik i juli 2018. Inden jeg startede har jeg været på Benchmark Animal Hospital i Oklahoma, USA, i praktik i 7 måneder. Her deltog jeg i alle sygeplejerske-opgaver og assisterede de ansatte dyrlæger under operationer. I USA fandt jeg ud af at særligt katte og hunde havde min interesse. Jeg er i dec 2020 blevet færdiguddannet som veterinærsygeplejerske og kan derfor nu kalde mig Autoriseret veterinærsygeplejerske her på Rødovre dyreklinik. 

I marts 2021 startede jeg på Fagveterinæruddannelsen i Klinisk Ernæring.

Privat har jeg katten Margit, og nyder at bruge tid med venner og familie.​

​SOFIE S. LAUDRUP

AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg startede som elev hos Rødovre Dyreklinik tilbage i december 2019, og er i marts 2021 blevet færdiguddannet som veterinærsygeplejerske, og kan derfor nu kalde mig selv for Autoriseret veterinærsygeplejerske her på Rødovre dyreklinik. I vil her på klinikken træffe mig både på telefon og bag skranken. Derudover vil jeg være til stede under diverse operationer og behandlinger af jeres dyr.

Mit hjerte har altid været hos dyrene, specielt heste og hunde har altid fyldt en del i min hverdag, og privat har jeg chihuahuaen Mille. Derudover træner jeg TRX og bruger tid med venner og familie.​​

​LOUISE BACH

DYRLÆGESTUDERENDE

Jeg startede på Rødovre Dyreklinik i juni 2018, hvor jeg primært varetager klargøring til dagens patienter og rengøring af klinikkens udstyr og lokaler. Jeg hjælper derudover dyrlægerne og sygeplejerskerne med diverse opgaver. Jeg elsker at følge med i dyrlægens arbejde, så jeg kan tilegne mig en masse viden indenfor mit kommende fag, og jeg har også været i praktik hernede af flere omgange.


Privat har jeg en gravhund, Ludvig og en Maine Coon, Amalie, som jeg bruger en del af min fritid på.

​NANNA KØEL NIELSEN

DYRLÆGESTUDERENDE

Jeg startede på Rødovre dyreklinik i september 2020, hvor jeg primært varetager klargøring til dagens patienter og rengøring af klinikkens udstyr og lokaler. Det kan ske, at i møder mig i ferieperioder og ved helligdage, da jeg i disse dage hjælper på klinikken med diverse opgaver. Før jeg startede på dyrlægeuddannelsen har jeg arbejdet to år på en anden dyreklinik som klinikassistent, hvor jeg varetog mange forskellige opgaver. Jeg har derfor et godt indblik i hverdagen på en dyreklinik.


Privat har jeg en Cavalier King Charles, Lady, en kat, Max og heste.

CLARA PUMP

DYRLÆGESTUDERENDE

Jeg startede på Rødovre dyreklinik i maj 2021, hvor jeg primært varetager klargøring til dagens patienter og rengøring af klinikkens udstyr og lokaler. Derudover hjælper jeg til engang imellem ved operationer og konsultationer, når jeg har fri fra dyrlægestudiet.
Jeg er selv vokset op med både fugle, gnavere, hund og hest, så dyr har altid været en stor del af hverdagen. Lige nu har jeg Jack Russell terrieren Sputnik.

CVR: 20127538

​Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

​​

Læs om klinikken ➔

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.30

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Kontakt klinikken

​Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid !

 

​​Telefon 36 70 42 06

​​

Lucernevej 56, 2610 Rødovre

Rutevejledning til klinikken

​​

Mail: info@roedovredyreklinik.dk​