Venteværelse

​​Dette er det første rum I træder ind i her på klinikken. Her vil I blive modtaget af en veterinærsygeplejerske, der vil ankomstregistrere jer og få en opdateret vægt på dit kæledyr samt dobbelttjekke dine oplysninger

I venteværelset er sikkerhed og tryghed i højsædet, hvilket vi giver udtryk for ved, at give dit kæledyr den bedste oplevelse fra start til slut under jeres besøg. Ankommer du med en kat er det utrolig vigtigt for os, at få katten direkte ind i vores kattekonsultation med et tæppe over sig. Tæppet er sprøjtet med feromoner, der bidrager til, at katten bliver mere rolig.

Vi kender vores patienter, og ved også at nogle patienter har behov for at undgå mødet med andre patienter. Dette ønsker vi altid at tilgodese sådan så netop dit kæledyr føler sig så godt tilpas så muligt.

I venteværelset har vi alle vores plejeprodukter samt foder.

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive om alle vores produkter så vi sammen kan finde den perfekte løsning til dig og dit kæledyr. Om det er den rigtige shampoo til den tørre kedelige pels eller om det er vejledning til det kosttilskud, der passer bedst til dig og dit kæledyrs behov.

Vi hjælper gerne med at sikre en korrekt og god fodringsplan af dit kæledyr så vi er sikre på, at dit kæledyr holder den korrekte vægt. Om dit kæledyr skal slanke sig eller er sat på en diætkost finder vi den bedste måde at opfylde de krav, der måtte være.

CVR: 20127538

​Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

​​

Læs om klinikken ➔

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.30

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Kontakt klinikken

​Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid !

 

​​Telefon 36 70 42 06

​​

Lucernevej 56, 2610 Rødovre

Rutevejledning til klinikken

​​

Mail: info@roedovredyreklinik.dk​