Tandbehandlinger, tand-operationsstuen

Vi ønsker altid at yde den bedste behandling af dit kæledyr.

En vigtig del af dit kæledyrs sundhedsstatus er en sund mund. Vi anbefaler et årligt tandtjek af dit kæledyr i forbindelse med sundhedsundersøgelse og vaccination. Vurderes det, at dit kæledyr trænger til en tandbehandling bookes dette. Vores tandbehandling kommer som en pakkeløsning, så vi kan yde den mest optimale og korrekte undersøgelse af kæledyrets mund.

Her på klinikken udføres først en præ-anæstetisk blodprøve hvor det vurderes om det er forsvarligt at lægge dit kæledyr i narkose. Under selve tandbehandlingen udføres der først fuld røntgenundersøgelse af alle tænder. Dette er et vigtigt led, da det giver det korrekte billede af kæledyrets tandstatus. Her opdager man ofte skjulte sygdomme, der gemmer sig under tandkødet. Herudover laves en tandrensning med ultralyd, polering, samt en undersøgelse af mundhulen. Vi udfører professionel kirurgisk fjernelse af de tænder som kræver dette.

Ved meget komplicerede tandlidelser har vi et tæt samarbejde med tandspecialisten Peter Strøm.

CVR: 20127538

​Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

​​

Læs om klinikken ➔

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.30

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Kontakt klinikken

​Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid !

 

​​Telefon 36 70 42 06

​​

Lucernevej 56, 2610 Rødovre

Rutevejledning til klinikken

​​

Mail: info@roedovredyreklinik.dk​