Operationsstuen

Vi udfører mange operationer her på klinikken herunder bløddelskirurgi, hvor sterilisation og kastration står for en stor andel af disse operationer. Derudover udføres blandt andet tumorfjernelse samt kirurgi ved øjenlidelser herunder entropion/ektropion, cherry eye og chalazion.

Som noget nyt tilbyder vi nu også mere komplicerede operationer. Dette gør vi i samarbejde med Den Engelske Dyrlæge – Damian Strudwick. Dette giver os muligheden for at tilbyde operationer vi før har henvist til større dyrehospitaler. Det vil sige, at vi kan tilbyde dit kæledyr de vante og trygge rammer her på klinikken. Nogle af følgende operationer kan nu foretages her på klinikken.

  • BOAS-operation – Operation for at afhjælpe de brachycephale racer (kortsnudet), der ofte har for lang blød gane og/eller forsnævrede næsebor.
  • ​Korsbånd – Denne operation gør at vi kan hjælpe mange af vores egne patienter, da et overrevet korsbånd ses ofte hos aktive hunde.
  • ​Albue dysplasi. – En operation til at afhjælpe halthed hos hunde med albue dysplasi.
  • ​Patella luxation – Afhjælpe løse knæskaller hos hund.

Ved enhver anæstesi er der fuld overvågning af dit kæledyr. Vi har fuld monitoring, hvilket vil sige at vi har pulsmåling, blodtryksmåling, iltmætning, måling af CO2 samt løbende temperaturmåling. Udover dette er der altid en dygtig og erfaren veterinærsygeplejerske til overvågning af anæstesien.​

CVR: 20127538

​Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

​​

Læs om klinikken ➔

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.30

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Kontakt klinikken

​Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid !

 

​​Telefon 36 70 42 06

​​

Lucernevej 56, 2610 Rødovre

Rutevejledning til klinikken

​​

Mail: info@roedovredyreklinik.dk​