Laboratoriet

Vi ønsker altid at kunne tilbyde den bedste behandling af vores patienter.

Dette betyder, at vi hele tiden fornyer vores viden samt har det nyeste udstyr på klinikken. Vores laboratorie er fuldt udstyret, hvilket giver os den fordel, at vi hurtigt kan stille diagnoser samt finde den bedst mulige behandling. Vi råder over de nyeste blodanalysemaskiner, hvor vi kan tjekke hyderingsstatus, tegn på infektion, organstatus (herunder lever-, nyre- og andre organværdier), markør for forstørret prostata og mange andre undersøgelser.

Vi anvender ofte en lille blodprofil før dit kæledyr lægges i anæstesi. Dette er udelukkende for patientens sikkerhed, så vi kan udføre den sikreste anæstesi for netop dit kæledyr.

Vi råder over et splinternyt og rigtig smart mikroskop. Det har en indbygget skærm, som gør det muligt for os at vise dig som ejer de fund vi evt. gør. Vi anvender mikroskopet til at undersøge blod, urin, fæces og celler.

Vi udfører her på klinikken fuld urinundersøgelse for bedst muligt at kunne diagnosticere samt vælge den korrekte behandling. Vi laver også fæcesundersøgelser her på klinikken. En af disse undersøgelser er en undersøgelse for den franske hjerteorm samt rævens lungeorm kaldet baermann. Denne anbefaler vi, at man får lavet to gange årligt.

Ønsker man hvalpe på sin tæve har vi her på klinikken en anden måling vi kan lave. Ved denne måling ser man på tævens mængde af progesteron i blodet. Indholdet af dette hormon i blodet stiger brat, når tæven har ægløsning og derved størst sandsynlighed for hvalpe ved parring. Udover denne måling sammenholdes progesteronmålingen med et svab fra skeden Ved dette svab anvender man mikroskopet for at se på cellerne i skeden.

Målingen og cellernes udseende giver en perfekt indikation på, hvor tæven er i sin cyklus. Her vil vi gerne tilføje, at vi hjertens gerne scanner tæven ca. 26 dage efter parringen.

Eksternt laboratorie

Ved særlige undersøgelser af blod, urin, tumores eller fæces samarbejder vi med et stort internationalt laboratorie i Holland, Idexx Laboratories. Her sendes prøverne ned og alt efter, hvilket prøvemateriale samt undersøgelse der skal laves har vi ofte svar 1-2 dage efter sending.

CVR: 20127538

​Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

​​

Læs om klinikken ➔

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 17.00

08.00 - 18.30

08.00 - 17.00

Lukket

Lukket

Kontakt klinikken

​Ring på dette nr. uanset dag og tidspunkt - vi besvarer altid dit opkald af en dyrlæge uden for normal åbningstid !

 

​​Telefon 36 70 42 06

​​

Lucernevej 56, 2610 Rødovre

Rutevejledning til klinikken

​​

Mail: info@roedovredyreklinik.dk​