Familiens foretrukne dyrlæge

Lone Paredes overtog klinikken i 1993. I dag er Rødovre Dyreklinik en højt specialiseret smådyrsklinik. Siden begyndelsen har vi taget hånd om familiedyrs sundhed og trivsel. Hver dag sætter vi høj faglighed, ægte omsorg og personlig service i førersædet. Det er din garanti for den bedst mulige behandling af dit familiedyr.

Om klinikken

Vores personale er vores succes 

Vi er intet uden vores kompetente, ihærdige og omsorgsfulde personale. Hver dag gør vores dyrlæger, veterinærsygeplejersker og studerende en dyd ud af at levere personlig service i topklasse. Alle konsultationer og behandlinger bliver udført med stor omhu i øjenhøjde med den enkelte klient.  

Her er der plads til store drømme og faglig udvikling. Vi prioriterer derfor efteruddannelse, så den enkelte medarbejder kan være med til at forme sit arbejdsliv – nu og i fremtiden.  

Faguddannet i tænder

Hos Rødovre Dyreklinik er vi specialiseret i tænder. Vi ved, at en sund mund er vejen til et sundt familiedyr i trivsel. Her er dit familiedyrs tænder derfor i fokus. Vores faguddannede tandteam udfører professionelle tandbehandlinger på vores state of art tandafdeling. For at sikre de bedste behandlingsmuligheder har vi investeret i specialiseret tandudstyr, og vores tandafdeling er på niveau med en tandlæges.  

Book en konsultation

Vi står klar til at tage imod dig og dit familiedyr.