Aflivning af kanin og gnaver

At tage afsked med sin ven gennem mange år er smerteligt. Desværre bliver vores familiedyr ikke så gamle, som vi mennesker gør. Før eller siden må de fleste kæledyrsejere derfor sige farvel til deres ven. Når tiden er inde, kan du hos os tage afsked med din kanin eller gnaver i trygge omgivelser.

Beskyt din kanin

En svær beslutning 

Din kanin eller gnaver er en del af din familie. Vi ved, at det kan være svært at erkende og tage beslutningen om, at det er tid til at sige farvel. Gennem årene har du fået selskab, hengivenhed og kærlighed. Når tiden er inde, skylder vi derfor vores kæledyr at tage afsked på en værdig og omsorgsfuld måde.  

Alderssvækkelse og alvorlig sygdom kan i høj grad påvirke din gnavers trivsel. I nogle tilfælde vil aflivning være det rigtige valg og spare din ven for unødig lidelse og smerte. Hos Rødovre Dyreklinik står vi klar til at tage en snak om den sværeste beslutning i dit liv som kæledyrsejer.  

Hvordan foregår en aflivning? 

Hos Rødovre Dyreklinik kan du tage afsked med din kanin eller gnaver i rolige omgivelser. Vi gør en dyd ud af at skabe en tryg atmosfære, hvor der er plads til de store følelser, som afskeden naturligt vækker. Selve aflivningen er smertefri for gnaveren. Her gives gnaveren først en beroligende sprøjte, hvorefter den falder i dyb søvn. Når gnaveren sover, og du har haft tid til at sige farvel i dit eget tempo, gives gnaveren en overdosis sovemiddel. Gnaveren sover herefter stille ind. Du er selvfølgelig velkommen til at være til stede under hele processen, men vi har også fuld forståelse for, hvis det er for svært. 

Efter aflivningen giver vi dig god tid til at sige det sidste farvel. Vi står også til rådighed, hvis du har behov for at tale processen igennem. Når tid er, er det din beslutning, om gnaveren skal begraves eller kremeres. Vi rådgiver dig gerne herom, hvis ønsket.  

Book en konsultation

Vi står klar til at tage imod dig og din gnaver.

Når tiden er inde, sørger vi for:

  • Råd og vejledning om den svære beslutning. 
  • Rolige omgivelser og tryg atmosfære. 
  • Smertefri aflivning med god tid til afsked.  
  • Rådgivning ifm. begravelse eller kremering.