​    

Personale

LONE PAREDES - FAGDYRLÆGE​

Uddannet dyrlæge 1989.

Lige efter studiet startede jeg med 3 måneders efteruddannelse på et Dyrehospital i Pennsylvania, USA. Derefter arbejdede jeg i forskellige smådyrspraksis, inden jeg købte Rødovre Dyreklinik i oktober 1993. Efterfølgende har jeg taget en to-årig overbygning, så jeg nu er fagdyrlæge indenfor hund og kat. For at bevare titlen som fagdyrlæge, som jeg erhvervede i 1999, skal man kunne dokumentere overfor Dyrlægeforeningen at man løbende efteruddanner sig. Titlen tildeles for 5 år ad gangen. Jeg har deltaget i talrige kongresser i udlandet bl.a. fem gange i Orlando, Birmingham, Amsterdam og senest Barcelona. Jeg har især uddannet mig indenfor intern medicin, tænder, bløddelskirurgi, adfærd og reproduktion. Den sidste kongres jeg har deltaget i var verdenskongressen indenfor smådyr, som for første gang nogensinde blev afholdt i København i september 2017. Sideløbende med mit arbejde har jeg selvfølgelig haft et hav af kæledyr bl.a. heste, katte, kaniner og hunde. Jeg har opdrættet et kuld, korthårede gravhunde, ruhåret hønsehunde og senest to kuld Australian Shepherd. Det med at være opdrætter har også givet en masse erfaring i det praktiske dyrlægearbejde indenfor reproduktion.

HENRIETTE OUTZEN PETERSSON - DYRLÆGE

Jeg blev færdiguddannet som dyrlæge i januar 2016. Jeg har altid vidst jeg skulle arbejde med smådyr og min helt store interesse har, allerede tidligt på studiet, været indenfor kirurgi. I sommeren 2015 drog jeg til Mississippi State University Veterinary College, USA for at deltage i en intensiv kirurgisk rotation. Rotationen gav mig en masse kompetencer indenfor bløddelskirurgi hos hund og kat, som jeg bruger den dag i dag. Direkte efter mit specialeforsvar tiltrådte jeg som smådyrsdyrlæge hos Byens Dyreklinik, Nakskov. Her har jeg indtil maj 2017, varetaget alle former for patienter men særligt kirurgiske samt tandpatienter har prydet min hverdag. Ud over kirurgi er øjenlidelser samt hudpatienter noget som optager mig meget. Som en del af min efteruddannelse har jeg bl.a. deltaget i hudkurser hos HESKA, øjnkurser samt deltaget i flere scanningskurser af den drægtige tæve – ”estimering af fødselstermin”. Jeg har været på praktiske dentale kurser indenfor kirurgisk ekstraktion af tænder hos hund og kat. I fremtiden planlægger jeg videreuddannelse indenfor smådyrssektionen herunder mere kirurgi og medicinsk udredning af vores kæledyr.

Ligesom vores veterinærsygeplejerske Christina er jeg også meget interesseret i marsvin og behandling heraf. I hjemmet holder jeg selv marsvin og chinchilla. 

Privat bor jeg med min mand Simon, vores Staff hund Ellie og pt. 2 chinchillaer. 

MARTIN SCHOU NIEMANN - DYRLÆGE

Jeg blev færdiguddannet dyrlæge i februar 2019, hvor jeg kort efter startede hos Rødovre Dyreklinik. Siden før jeg startede på dyrlægestudiet, var det smådyr der havde min interesse. Efter et par år, fandt jeg ud af at særligt tand- og mundhulearbejde var noget jeg gerne så et fremtidigt arbejde koncentrere sig om.​ Denne forhåbning, har jeg heldigvis fået lov at forfølge hos Rødovre Dyreklinik, hvorfor meget af min arbejdsdag går med netop denne type patienter.

Privat bor jeg i Brøndby sammen med min kæreste. Det er endnu ikke blevet til kæledyr, efter jeg flyttede til København for at studere. Jeg nyder dog godt af mine forældres to labrador F1'ere, Makka og Keiko.

CHRISTINA VILDERSHØJ – AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske fra Centrum Dyreklinik i København i 2013, hvor jeg frem til maj 2016 var ledende veterinærsygeplejerske. Herefter startede jeg på Rødovre Dyreklinik, men i 2017 fik jeg pludselig mulighed for at søge ind på dyrlægestudiet, hvilket betyder at jeg i dag er på klinikken på deltid, og uddanner mig til dyrlæge ved siden af.

Min store interesse er marsvin og kaniner, og jeg har taget en del kurser om denne patientgruppe, herunder et praktikophold i Australien på en klinik kun for kaniner og marsvin. Jeg holder også foredrag for andre veterinærsygeplejersker og har lavet et kompendie der er brugt som undervisningsmateriale på veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Privat opdrætter jeg marsvin og bruger meget af min tid på bestyrelsesarbejde for Dansk Marsvineklub, hvor jeg bl.a. rådgiver om marsvin.

Udover alle marsvinene, deler jeg hus med min kæreste og to skønne sibiriske skovkatte.

Jeg er desuden cand. mag. i fransk og spansk og har undervist i mange år, inden jeg realiserede min drøm om at arbejde med dyr.

Æresbevisninger:

Hansenberg-medaljen 2013 – uddelt til de fem bedste elever på årgangen

Årets Veterinærsygeplejerske 2014 – uddelt på Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde​

LOUISE HEY - AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Århus Dyrehospital i 2002.

Derefter arbejdede jeg på Charlottenlund Dyrehospital i fire år. I den periode var jeg formand og bestyrelsesmedlem for Foreningen af Veterinærsygeplejersker i Danmark.

Fra 2006 – 2016 var jeg ansat som veterinærsygeplejerske på medicinsk afdeling og modtagelse på Universitetshospitalet for Familiedyr (tidligere Landbohøjskolen). I nogle år var jeg afdelingsveterinærsygeplejerske i modtagelsen. Som en del af det daglige arbejde underviste jeg dyrlægestuderende i håndtering af hund og kat og det at arbejde i laboratoriet. Jeg var en del af vagtteamet og har erfaring i at håndtere og behandle dyr med mange forskelle sygdomme.

I alle årene har jeg løbende efteruddannet mig på kurser, der supplerer og optimerer min uddannelse.

Min faglige interesse er hunde og katte – deres trivsel i forhold til adfærd, ernæring og allergi.

Privat har jeg to børn og en skøn Bichon Havanais. Jeg nyder at gå tur med min hund samt dyrke sport.

NANNA LOUISE HANSEN - AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Ballerup dyreklinik i juni 2019. Under min elevtid brugte jeg 14 dages praktik på et Charity dyrehospital i London, hvor jeg fik en masse god erfaring og fik et indblik i, hvilke arbejdsopgaver en veterinærsygeplejerske i London havde. Herefter var jeg klar til nye udfordringer og til at få endnu mere erfaring som veterinærsygeplejerske. Jeg startede derfor på Rødovre dyreklinik, hvor i til dagligt vil møde mig på telefonen, i skranken samt under operationer, hvor monitering under anæstesi vil være i fokus. Et af mine store faglige interesseområder er tandbehandling og forebyggelse af tandproblemer hos hund og kat. Udover at være meget interesseret i tænder finder jeg ernæring og adfærd utrolig spændende. Jeg vil altid være klar til at vejlede og hjælpe klienter med deres kæledyr inden for disse områder.

Når jeg ikke er at finde på klinikken holder jeg til i Smørum, hvor jeg bor med min kæreste og tre golden retrievers. Jeg bor på landet og nyder lange gåture i den danske natur, hvor mine hunde selvfølgelig altid er med. Herudover træner jeg at gå spor med den ene af mine hunde, hvilket er en god aktiveringsmetode af den træningsparate hund.  

​SIMONE PALME MALINOVSKY - AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Gentofte Dyreklinik og på Hansenberg tekniske skole i 2014. Her modtog jeg Hansenberg-medaljen, som blev uddelt til de to bedste elever på årgangen.
Efter endt uddannelse, blev jeg ansat i et 6 måneders vikariat på Gentofte Dyreklinik.
Herefter søgte jeg nye udfordringer på Universitetshospitalet For Familiedyr, hvor jeg arbejdede på hospitalets kirurgiske afdeling som anæstesisygeplejerske. Som en del af mit daglige arbejde underviste jeg de dyrlægestuderende i det at bedøve, klargøre, monitorere, smertedække og opvågning af den kirurgiske patient. Derudover var jeg en del af vagtteamet, der varetager hospitalets akutmodtagelse, hvor jeg var med til at passe, pleje og behandle dyr med mange forskellige sygdomme og skader.
Udover at arbejde som veterinærsygeplejerske har jeg også prøvet kræfter som hundelufter og har været frivillig hos Dyreværnet.
Min store faglige interesse er den kirurgiske patient, herunder anæstesi. Derudover interesserer jeg mig meget for adfærd og ernæring hos hund og kat.

Privat bor jeg på Amager med min kæreste. Vi har ingen kæledyr, men er begge passioneret hundemennesker, så når tiden og pladsen er til det, vil vi gerne have en hund (eller to).

​KATRINE FYLLGRAF CHRISTENSEN - VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEV

Mit navn er Katrine og jeg er i juli 2018 startet som veterinærsygeplejerske-elev på Rødovre Dyreklinik. Inden jeg kom til Rødovre Dyreklinik har jeg taget mit VSP-grundforløb på Hansenberg Kolding. Derefter tog jeg direkte til staten Oklahoma, USA hvor jeg på Benchmark Animal Hospital, var i praktik og levede og boede i 7 mdr. på klinikken. Her deltog jeg i alle veterinærsygeplejerske relaterede arbejdsopgaver og assisterede de ansatte dyrlæger, under diverse operationer. I USA varetog vi både store og mindre husdyr, men her fandt jeg ud af, at særligt katte og hunde havde min primære interesse.

Privat bor jeg i Storkøbenhavn, hvor jeg godt kan lide at bruge tid på at lave mad til venner og familie. Da jeg ikke har mulighed for selv at holde dyr hvor jeg bor, passer jeg gerne mine venners dyr og særligt Henriettes hund Ellie, er min ynglings plejehund :D.

I fremtiden sigter jeg mod at blive en knald- hamrende god veterinærsygeplejerske og muligvis specialisere mig videre indenfor rette område.

SIGNE FERLING LARSEN - VETERINÆRSYGEPLEJERSKE-ELEV

I august 2019 startede jeg som veterinærsygeplejerske-elev på Rødovre Dyreklinik. Det er et job, jeg har drømt om meget længe, faktisk siden folkeskolen hvor jeg havde et praktikforløb hos Skovlunde Dyreklinik. Jeg har altid haft stor interesse for katte, hvilket jeg godt kunne tænke mig at arbejde meget mere med i fremtiden. Indenfor både katte og hunde, som jeg også holder meget af, finder jeg adfærd særdeles interessant og dette fagområde kunne være et muligt speciale for mig når jeg er færdiguddannet. 

Privat har jeg en kæreste og bor i Storkøbenhavn. Desværre har jeg ingen dyr endnu, men jeg er vokset op med kat og vil meget gerne have en i fremtiden og måske en hund.​

Åbningstider

Mandag

​08:00 - 17:00​

Tirsdag​

​08:00 - 17:00​

Onsdag​

08:00 - 17:00​​

Torsdag​

08:00 - 18:30​​

Fredag​

​08:00 - 17:00​

​Tlf.: 36 70 42 06

Klinikken

Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

Læs mere om hvad vi kan her.

​Rødovre Dyreklinik | Lucernevej 56 | 2610 Rødovre | Tlf.: 36 70 42 06| E-mail: info@roedovredyreklinik.dk