​    

Personale

LONE PAREDES - FAGDYRLÆGE​

Jeg blev uddannet som dyrlæge i februar 1989. Efter først at have været beskæftiget i blandet landpraksis valgte jeg i 1991 at arbejde udelukkende med smådyr.

I november 1993 overtog jeg Rødovre Dyreklinik. I januar 2000 afsluttede jeg et toårigt uddannelsesforløb således, at jeg nu er fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte. Jeg har i mere end 12 år beskæftiget mig med adfærdsbehandling af hunde og katte.

Jeg har selv en hund, som er en australsk shepherd. Hun hedder Chica. Sammen med Chica dyrker jeg lydighedstræning, udstilling samt soft agility.

LINDA HJORTH - DYRLÆGE

​Jeg blev færdig som dyrlæge i 1999. Derefter har jeg været lidt omkring i både stordyr-, smådyr- og hestepraksis og også undervist i rigtig mange år. Jeg startede på Rødovre dyreklinik i februar 2013 i barselsvikariat og er blevet fastansat pr 1.3.14.

I 2011 afsluttede jeg den europæiske efteruddannelse indefor smådyrstænder som jeg er rigtig glad for at beskæftige mig med. Udover tandbehandlinger laver jeg kirurgi og medicinske opgaver på alle de dejlige dyr.

Hjemme har jeg, foruden mine 2 dejlige børn, en islandsk hest Blossi, en gravhundeblanding Singha og tamrotten Pegasus.

christina

CHRISTINA VILDERSHØJ – AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske fra Centrum Dyreklinik i København i 2013, hvor jeg frem til maj 2016 var ledende veterinærsygeplejerske.

Min store interesse er marsvin og kaniner, og jeg har taget en del kurser om denne patientgruppe, herunder et praktikophold i Australien på en klinik kun for kaniner og marsvin. Jeg holder også foredrag for andre veterinærsygeplejersker og har lavet et kompendie der er brugt som undervisningsmateriale på veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Privat opdrætter jeg marsvin og bruger meget af min tid på bestyrelsesarbejde for Dansk Marsvineklub, hvor jeg bl.a. rådgiver om marsvin.

Jeg er desuden cand. mag. i fransk og spansk og har undervist i mange år, inden jeg realiserede min drøm om at arbejde med dyr.

Æresbevisninger:

Hansenberg-medaljen 2013 – uddelt til de fem bedste elever på årgangen

Årets Veterinærsygeplejerske 2014 – uddelt på Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde​

LOUISE HEY - AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Århus Dyrehospital i 2002.

Derefter arbejdede jeg på Charlottenlund Dyrehospital i fire år. I den periode var jeg formand og bestyrelsesmedlem for Foreningen af Veterinærsygeplejersker i Danmark.

Fra 2006 – 2016 var jeg ansat som veterinærsygeplejerske på medicinsk afdeling og modtagelse på Universitetshospitalet for Familiedyr (tidligere Landbohøjskolen). I nogle år var jeg afdelingsveterinærsygeplejerske i modtagelsen. Som en del af det daglige arbejde underviste jeg dyrlægestuderende i håndtering af hund og kat og det at arbejde i laboratoriet. Jeg var en del af vagtteamet og har erfaring i at håndtere og behandle dyr med mange forskelle sygdomme.

I alle årene har jeg løbende efteruddannet mig på kurser, der supplerer og optimerer min uddannelse.

Min faglige interesse er hunde og katte – deres trivsel i forhold til adfærd, ernæring og allergi.

Privat har jeg to børn og en skøn Bichon Havanais. Jeg nyder at gå tur med min hund samt dyrke sport.

Åbningstider

Mandag

​08:00 - 17:00​

Tirsdag​

​08:00 - 17:00​

Onsdag​

08:00 - 17:00​​

Torsdag​

08:00 - 18:30​​

Fredag​

​08:00 - 17:00​

​Tlf.: 36 70 42 06

Klinikken

Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

Læs mere om hvad vi kan her.

​Rødovre Dyreklinik | Lucernevej 56 | 2610 Rødovre | Tlf.: 36 70 42 06| E-mail: info@roedovredyreklinik.dk