​    

Personale

LONE PAREDES - FAGDYRLÆGE​

Jeg blev uddannet som dyrlæge i februar 1989. Efter først at have været beskæftiget i blandet landpraksis valgte jeg i 1991 at arbejde udelukkende med smådyr.

I november 1993 overtog jeg Rødovre Dyreklinik. I januar 2000 afsluttede jeg et toårigt uddannelsesforløb således, at jeg nu er fagdyrlæge i sygdomme hos hunde og katte. Jeg har i mere end 12 år beskæftiget mig med adfærdsbehandling af hunde og katte

HENRIETTE OUTZEN PETERSSON - DYRLÆGE

Jeg blev uddannet som dyrlæge i januar 2016. Jeg har altid vidst jeg skulle arbejde med smådyr og min helt store interesse har allerede tidligt på studiet, været indenfor kirurgi. I sommeren 2015 drog jeg til Mississippi State University Veterinary College, USA for at deltage i en intensiv kirurgisk rotation. Rotationen gav mig en masse kompetencer indenfor bløddelskirurgi hos hund og kat, som jeg bruger den dag i dag. Direkte efter mit specialeforsvar tiltrådte jeg som smådyrsdyrlæge hos Byens Dyreklinik, Nakskov. Her har jeg indtil nu, varetaget alle former for patienter men særligt kirurgiske samt tandpatienter har prydet min dagligdag. Ud over kirurgi er øjenlidelser samt hudpatienter noget som optager mig meget. Som en del af min efteruddannelse har jeg bl.a. deltaget i flere scanningskurser af den drægtige tæve – ”estimering af fødselstermin” samt dentale kurser indenfor kirurgisk ekstraktion af tænder hos hund og kat. I fremtiden planlægger jeg videreuddannelse indenfor smådyrssektionen herunder mere kirurgi og medicinsk udredning af vores kæledyr.

Ligesom vores veterinærsygeplejerske Christina er jeg også meget interesseret i marsvin og behandling heraf. I hjemmet holder jeg selv marsvin og chinchilla. Jeg kender Rødovre Dyreklinik indgående, da jeg har været i praktik hos Lone i det meste af min studietid. Jeg glæder mig til at møde alle mine patienter samt deres ejere!

Privat bor jeg med min mand Simon, vores Staff hvalp Ellie og vores marsvin og chinchillaer. 

christina

CHRISTINA VILDERSHØJ – AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske fra Centrum Dyreklinik i København i 2013, hvor jeg frem til maj 2016 var ledende veterinærsygeplejerske.

Min store interesse er marsvin og kaniner, og jeg har taget en del kurser om denne patientgruppe, herunder et praktikophold i Australien på en klinik kun for kaniner og marsvin. Jeg holder også foredrag for andre veterinærsygeplejersker og har lavet et kompendie der er brugt som undervisningsmateriale på veterinærsygeplejerskeuddannelsen. Privat opdrætter jeg marsvin og bruger meget af min tid på bestyrelsesarbejde for Dansk Marsvineklub, hvor jeg bl.a. rådgiver om marsvin.

Jeg er desuden cand. mag. i fransk og spansk og har undervist i mange år, inden jeg realiserede min drøm om at arbejde med dyr.

Æresbevisninger:

Hansenberg-medaljen 2013 – uddelt til de fem bedste elever på årgangen

Årets Veterinærsygeplejerske 2014 – uddelt på Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde​

LOUISE HEY - AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Århus Dyrehospital i 2002.

Derefter arbejdede jeg på Charlottenlund Dyrehospital i fire år. I den periode var jeg formand og bestyrelsesmedlem for Foreningen af Veterinærsygeplejersker i Danmark.

Fra 2006 – 2016 var jeg ansat som veterinærsygeplejerske på medicinsk afdeling og modtagelse på Universitetshospitalet for Familiedyr (tidligere Landbohøjskolen). I nogle år var jeg afdelingsveterinærsygeplejerske i modtagelsen. Som en del af det daglige arbejde underviste jeg dyrlægestuderende i håndtering af hund og kat og det at arbejde i laboratoriet. Jeg var en del af vagtteamet og har erfaring i at håndtere og behandle dyr med mange forskelle sygdomme.

I alle årene har jeg løbende efteruddannet mig på kurser, der supplerer og optimerer min uddannelse.

Min faglige interesse er hunde og katte – deres trivsel i forhold til adfærd, ernæring og allergi.

Privat har jeg to børn og en skøn Bichon Havanais. Jeg nyder at gå tur med min hund samt dyrke sport.

SIDSEL BREJNER - AUTORISERET VETERINÆRSYGEPLEJERSKE

Jeg er uddannet som veterinærsygeplejerske på Vestsjællands Dyrehospital i 2016. Efter endt uddannelse fortsatte jeg i en kort periode her som fastansat, inden jeg kom jeg tilbage til Storkøbenhavn, hvor jeg i Februar 2017 startede på Frihedens Dyreklinik.

Mine faglige interesser ligger i adfærd og anæstesi og disse områder har jeg rig mulighed for at fordybe mig i på Rødovre Dyreklinik.

Privat bor jeg i Rødovre med min hund Luna på 7 år, som er af racen Bullterrier. Jeg går til træning med Luna og nyder at bruge tid med veninderne og dyrke fitness.

Åbningstider

Mandag

​08:00 - 17:00​

Tirsdag​

​08:00 - 17:00​

Onsdag​

08:00 - 17:00​​

Torsdag​

08:00 - 18:30​​

Fredag​

​08:00 - 17:00​

​Tlf.: 36 70 42 06

Klinikken

Vi kan hjælpe med flere forskellige behandlinger på klinikken, blandt andet medicinsk og kirurgisk behandling af mindre husdyr.

Læs mere om hvad vi kan her.

​Rødovre Dyreklinik | Lucernevej 56 | 2610 Rødovre | Tlf.: 36 70 42 06| E-mail: info@roedovredyreklinik.dk